B&W Co-Creations

Ons verhaal

B&W Co-Creations is begonnen onder Walter van Duren. Walter had al jarenlange ervaring binnen de cosmetica en private label wereld en wilde graag meer doen met zijn kennis dan enkel voor een baas werken. Walter besloot daarom voor een lang gekoesterde droom te gaan en zijn eigen private label bedrijf te beginnen in cosmetica.

Van oprichting naar groei

Het bedrijf B&W Co-Creations zag het licht in 2005 en begon als eenmanszaak. Het begon steeds beter te lopen en in 2008 werd het bedrijf een besloten vennootschap en bleef het groeien. Inmiddels is het uitgegroeid tot een echt familiebedrijf waar zowel zijn vrouw als ook hun twee kinderen bij betrokken zijn.

Dezelfde passie maar groter

Ondanks haar groei is het altijd een echt familiebedrijf gebleven en de waardes die binnen een familie te vinden zijn, zijn ook behouden gebleven binnen het bedrijf. B&W Co-Creations staat voor hard werken en een goede, persoonlijke service richting haar klanten. We denken mee, adviseren en komen met ideeën om samen met de klant tot een mooi product te komen.

Vakmanschap staat voorop

Vakmanschap staat bij B&W Co-Creations altijd voorop. Met de grootste zorg wordt er bij ons gewerkt met de beste ingrediënten en altijd volgens bewezen technieken. Heerlijke geuren en mooie verpakkingen maken het product af. Zo creëren wij producten voor merken die zich in de markt kunnen onderscheiden en waar zowel wij als onze klanten uiteraard trots op kunnen zijn!

Een klant trots zien lachen

"Voor mij is dat het mooiste om te zien en de beste waardering voor ons werk!"

Private Label Cosmetica Nederland B&W CoCreations