B&W Logo

B&W Co-Creations

Ons verhaal

B&W Co-Creations is begonnen onder leiding van Walter van Duren. Walter had al jarenlange ervaring binnen de cosmetica en private label wereld en wilde graag meer doen met zijn kennis dan enkel voor een baas werken. Hij besloot daarom voor een lang gekoesterde droom te gaan en zijn eigen private label bedrijf te beginnen in cosmetica. Inmiddels zijn wij een gerenomeerde Nederlandse private label cosmetica fabrikant én een van de weinige die de volledige productieketen in eigen hand hebben. Onze fabriek is centraal gevestigd in Nederland en ideaal gesitueerd voor europese cosmetica distributie.

Van oprichting naar groei

B&W Co-Creations is in 2005 begonnen als eenmanszaak. Na verloop van tijd begon hetsteeds beter te lopen en in 2008 zijn we overgegaan naar een besloten vennootschap mede omdat we maar bleven groeien. Inmiddels is B&W uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf waar Walter en zijn vrouw als ook hun twee kinderen bij betrokken zijn. Ons team bestaat uit 25+ medewerkers en dit groeit ieder jaar gestaag door.

Dezelfde passie maar groter

Ondanks de groei is B&W altijd een echt familiebedrijf gebleven en de waardes die binnen een familie te vinden zijn, zijn ook behouden gebleven binnen ons bedrijf. B&W Co-Creations staat voor hard werken en een goede, persoonlijke service richting onze klanten. We denken mee, adviseren en komen met ideeën om samen met jou als klant tot een mooi product te komen.

Vakmanschap staat voorop

Vakmanschap staat bij B&W Co-Creations altijd voorop. Met de grootste zorg wordt er bij ons gewerkt met de beste ingrediënten en altijd volgens bewezen technieken. Heerlijke geuren en mooie verpakkingen maken het product af. Zo creëren wij producten voor merken die zich in de markt kunnen onderscheiden en waar zowel wij als onze klanten uiteraard trots op kunnen zijn! En stiekem is er niets leuker dan één van de producten, waar wij aan mee gewerkt hebben, succesvol in de schappen te zien pronken.

Een klant trots zien lachen

"Voor mij is dat het mooiste om te zien en de beste waardering voor ons werk!"

Private Label Cosmetica Nederland B&W CoCreations